اخبار محرمانه

آخرين مطالب

"پ.ک.ک" در پاسخ به فراخوان اخیر «عبدالله اوجالان» آتش‌بس اعلام کرد بین الملل

"پ.ک.ک" در پاسخ به فراخوان اخیر «عبدالله اوجالان» آتش‌بس اعلام کرد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) در پاسخ به فراخوان اخیر «عبدالله اوجالان» آتش‌بس اعلام کرد
 کمیته اجرایی گروه موسوم به حزب کارگران کردستان (پ‌.ک‌.ک) با اعلام اینکه در پاسخ به درخواست عبدالله اوجالان، رئیسی حزب کارگران کردستان، از امروز آتش‌بس اعلام می‌شود، تاکید کرد: دستیابی به مسائلی مانند خلع سلاح تنها با رهبری عملی رهبر حزب امکان‌پذیر است.
در بیانیه کمیته اجرایی حزب کارگران کردستان با عنوان «به مردم ملی و افکار عمومی ما» آمده است: ندای رئیس عبدالله اوجالان در تاریخ هفت فوریه با عنوان (ندای صلح و جامعه دموکراتیک) راه را برای همه نیروهای آزادی و دموکراتیک روشن می‌کند و مانیفست دوران تلقی می‌شود. از آنجایی که این مانیفست در بین مردم و بشریت تقویت شده است، ما با کمال احترام به رهبر آپو درود می‌فرستیم.
در این بیانیه تاکید شده است که این فراخوان در چارچوب یک روند تاریخی است که از کردستان و خاورمیانه آغاز شده است. در این بیانیه و خاطرنشان شد که این گام تاثیر زیادی بر توسعه رهبری دموکراتیک و زندگی آزاد در سراسر جهان خواهد داشت.
این گروه با تاکید بر اینکه راه اندازی فراخوان به این شکل گام بسیار مهمی است، اما رسیدن به موفقیت آن از اهمیت بیشتری برخوردار است، تاکید کرد: حزب کارگران کردستان به طور مستقیم به این فراخوان متعهد بوده و بر اساس ضرورت‌ها و الزامات خود گام برخواهد داشت.
طبق شبکه «روداوو»، در این بیانیه با اشاره به اینکه ساختار رهبری و شورای مرکزی حزب کارگران کردستان نیروی سازماندهی مبارزات را تشکیل می‌دهد، تاکید کرد: این حزب در یک قرن گذشته مبارزه تاریخی بزرگی را در کردستان انجام داده و با فداکاری، تعهد و مقاومت به دستاوردهای بزرگی دست یافته است.
این گروه در بیانیه خود با قدردانی و احترام به کشته‌های این گروه با آنها تجدید عهد کرده و افزود: با همین عزم و اراده به مسیر ادامه می‌دهیم.
حزب کارگران کردستان تاکید کرد: «با بهره گیری از دیدگاه استراتژیک رهبر آپو و تجربه تاریخی حزب وارد مرحله جدیدی از مبارزه می‌شود تا با رویکرد سیاسی دموکراتیک به اهداف خود دست یابد.»

اخبار محرمانه

پیام اوجالان از زندان؛ «پ ک ک» منحل شود
1403/12/09 - 17:50
در این بیانیه توضیح داده شده است که «در پاسخ به ندای اوجالان برای صلح و جامعه دموکراتیک، از امروز آتش‌بس اعلام می‌کنیم» و تأکید شده است که «علی‌رغم هرگونه حمله‌ای که ممکن است انجام شود، نیروهای حزب شروع به عملیات نظامی نخواهند کرد».
این گروه افزود: مسائلی مانند خلع سلاح تنها با هدایت عملی رهبر آپو قابل دستیابی است.
این گروه آمادگی خود را برای برگزاری کنفرانس بر اساس درخواست رهبر اوجالان اعلام کرد، اما تحقق این امر مستلزم فراهم کردن شرایط مناسب است.
پ.ک.ک تاکید کرد: برای موفقیت این کنفرانس، رهبر آپو باید راهنمای اصلی آن باشد.
در این بیانیه همچنین تاکید شده است که «تحقق موفقیت آمیز دعوت به صلح و جامعه دموکراتیک و تضمین تحول دموکراتیک در ترکیه و خاورمیانه از طریق راه حل دموکراتیک برای مسئله کردستان، مستلزم فراهم کردن شرایط لازم برای تضمین آزادی رهبر عبدالله اوجالان از لحاظ فیزیکی، فکری و سیاسی است».
پ.ک.ک افزود: باید همه موانع پیش روی همرزمان رهبر آپو برداشته شود تا بتوانند بدون محدودیت با او ارتباط برقرار کنند.
این گروه با تاکید بر اینکه «فرای رهبر آپو پایانی نیست، بلکه آغازی جدید است»، افزود: همانطور که در بیانیه به صراحت آمده است، موارد بسیاری وجود دارد که باید در طول 35 سال گذشته و به ویژه در 20 سال گذشته اجرا می شد، اما با وجود مطالبات مستمر اجرایی نشد.
این گروه تاکید کرد که «اکنون لازم است بدون تأخیر آن را اجرا کنیم».
در این بیانیه از «به ویژه زنان و جوانان خواسته شده تا نقش خود را در این مرحله تاریخی ایفا کنند» و خاطرنشان شده است: «با فرارسیدن روز زن در 8 مارس و نزدیک شدن به نوروز، اهمیت این فراخوان بیشتر می‌شود».
در پایان، حزب کارگران کردستان از رهبر این حزب عبدالله اوجالان قدردانی کرد و بر تعهد خود برای «ادامه مبارزه تا دستیابی به آزادی و صلح» تاکید کرد.
اخیرا رئیس گروه موسوم به «حزب کارگران کردستان ترکیه» (پ.ک.ک) اعلام کرد که این گروه مسلح باید خود را منحل کند.
نماینده حزب دموکراسی و برابری ترکیه پنجشنبه در یک نشست خبری با قرائت بیانیه‌ای از «عبدالله اوجالان» رئیس گروه مسلح موسوم به «حزب کارگران کردستان ترکیه» (پ.ک.ک) نقل کرد: همه گروه‌ها باید سلاح خود را به زمین بگذارند و «پ.ک.ک» باید خود را منحل کند.
در بیانیه اوجالان آمده است: از همه گروه‌ها می‌خواهم سلاح را زمین بگذارند و من مسؤولیت تاریخی آن را برعهده می‌گیرم.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1336667/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای ایرج طهماسب و «مهمانی»؛ نوروزی شدن یا نشدن!

تهران با پیشنهاد احتمالی مسکو کنار می‌آید؟

سرمقاله جام جم/ آژانس انرژی اتمی از نهاد فنی تا ابزار سیاسی

افشای تخلفات ارتش صهیونیستی در مرگ یک افسر اطلاعاتی در زندان

درخواست بامزه جناب خان از محسن کیایی

معاون پزشکیان: وزیر اقتصاد خود را برای پاسخگویی به نمایندگان آماده کرده‌ است

توییت سه سال پیش حساب رهبر انقلاب در ماجرای اوکراین

واکنش شمخانی به ملاقات حاشیه‌ساز زلنسکی و ترامپ

مقام دولت رئیسی: اهمیت باخت دیروز ترامپ کمتر از باخت زلنسکی نیست

تداوم ارز 28500 تومانی در سال 1404

یک مقام صنفی: وزارت صمت در ضعیف‌ترین حالت خودش اداره می‌شود

آخرین تصویر تکان دهنده از «جین هکمن» در سن 95 سالگی

راه احیای سرمایه اجتماعی از نگاه سخنگوی دولت

معاون اول رئیس‌جمهور: دنبال جهانگشایی نیستیم

پزشکیان: با تغییر همتی مشکلی حل نمی‌شود؛ نمایندگان راه حل ارائه کنند

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

خصوصی‌ترین کاخی که شاه عباس با زنان حرم سرا به آنجا می‌رفت، کجاست؟/ ویدئو

سرمقاله اطلاعات/ خواست مردم غزه در «روز بعد جنگ» چیست؟

وزیر صمت: 870 شهرک صنعتی در کل کشور داریم

مردی با تی‌شرت مشکی در جلسه کابینه ترامپ

ترامپ برای مذاکره آتی با زلنسکی شرط گذاشت

ستاره جوان هالیوودی درگذشت

تمشک طلایی بدترین کارگردان را به فرانسیس فورد کاپولا دادند!

بهنوش طباطبایی 3 روز روی صحنه تئاتر نمی‌رود

فهرست پردرآمدترین بازیگران سال 2024 اعلام شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد در جلسه صالحین اشکذر: خانواده‌های ایثارگر، الگوی تأثیرگذار در تقویت روحیه معنوی جامعه

وزیر کشور: دولت فعلا نمی‌خواهد بنزین و گازوئیل را گران کند

وزیر کشاورزی: افزایش قیمت برنج داخلی غیرمنطقی بود

تداوم سنگ‌اندازی‌ شرکت‌های بیمه در پرداخت خسارت افت قیمت خودرو

دور جدید ثبت نام خودرو‌های وادراتی طی هفته

«دوستان پرماجرا» روی آنتن شبکه پویا می‌رود

میشل تراچتنبرگ ستاره جوان هالیوودی درگذشت

برندگان جوایز تمشک طلایی 2025 مشخص شدند

توضیحات دریادار تنگسیری درباره ویژگی‌های فنی شناور حیدر 110

رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم از آن طرف دنیا برای ما تصمیم بگیرند

رئیس‌جمهور برای دفاع از وزیر اقتصاد به مجلس می‌رود

راز آماده سازی سبزه نعنا

سرمقاله وطن امروز/ هوش مصنوعی بهانه است، امنیت ملی نشانه است!

تقدیر مدودف از اخراج زلنسکی از کاخ‌سفید

جناب خان جوراب قرمز حاج آقا رو داستان کرد!

دی‌دار، محصول برگزیده هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات شد

گاردین: دولت ترامپ روسیه را «تهدید سایبری» نمی‌داند

مهمانان این هفته «برمودا»/ از فرزاد جمشیدی و مجید مظفری تا اولین بانوی وزیر راه

همکاری دوباره شهاب حسینی و محسن چاوشی در آبان

چرخ‌گوشت صداوسیما هم رسید!

3 قسمت اول سریال توقیف شده «تاسیان» چطور بود؟

طراحی دستیار هوش مصنوعی رئیس‌جمهور به 12 دانشگاه واگذار شد

سرمقاله ابتکار/ لطفاً موضوعات عادی را حیثیتی نکنید!

عارف: بنزین برای دولت نیم دلار تمام می شود اما 1500 تومان می‌فروشیم

پاسخ وزیر صمت در مورد قطعیت واگذاری ایران خودرو و سایپا به شرکت کروز

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی